Puntpaprika specialist
SweetPoint

Open dag Geothermiecentrale ECW 5 september

Wilt u weten waar onze warmte voor de kassen vandaan komt? In tuinbouwgebied Agriport in Middenmeer (NH) wordt dit op 2500m diepte uit de grond gehaald! 

Als u wilt weten hoe dat werkt kom dan zaterdag 5 september naar de Open dag bij ECW.

Zaterdag 5 september a.s. opent de nieuwe geothermiecentrale van ECW Netwerk op Agriport voor het eerst haar deuren voor bezoekers van jong tot oud.
Deze geothermiecentrale is de eerste van Noord-Holland en de grootste geothermiecentrale van de Benelux, zowel in vermogen, productie als in aantal putten.
Via deze centrale wordt 20% van de warmtebehoefte van de aangesloten glastuinbouwbedrijven duurzaam ingevuld. Agriport voldoet daarmee aan de doelstellingen voor de glastuinbouwsector voor het jaar 2020 en aan alle duurzaamheidsdoelen die door gemeente Hollands Kroon zijn gesteld bij de ontwikkeling van Agriport.
Geothermie is een vorm van duurzame energie die je niet ziet, ruikt of hoort. Daarbij is het er altijd en in grote hoeveelheid beschikbaar. Tot slot is het de goedkoopste vorm van duurzame energie. Het is dus niet voor niets dat er grootschalig op wordt ingezet door de glastuinbouwsector.

Meer weten?
U bent welkom op zaterdag 5 september tussen 10.00 en 16.00 uur voor een gastvrije rondleiding en toelichting.
Tevens zal de naast gelegen Kwekerij de Wieringermeer haar deuren openen voor publiek en zal er een film van de bouw te zien zijn. Tot slot zijn er ondermeer stands van de Rabobank en VB projects.

Locatie:
Oostlanderweg 15-17
1775TH Middenmeer
locatie ECW/ Kwekerij de Wieringermeer

Wij zien u graag vriendelijke groet!

Kunt u zolang niet wacht kijk dan alvast op www.ecwnetwerk.nl

Contact ons