Puntpaprika specialist
SweetPoint

Leverancier van puntpaprika

Als leverancier van de inmiddels bekende puntpaprika onderscheid SweetPoint zich door een maximaal biologische en zeer duurzame manier van telen. Onze paprika’s krijgen daardoor een unieke smaak en ze zijn natuurlijk ontzettend gezond. Wij zijn leverancier van diverse groothandels waaronder bekende supermarkten als Jumbo, Plus en de betere groentespeciaalzaken die de biologische puntpaprika in hun assortiment hebben opgenomen.

Maatschappelijk verantwoord leverancier van de puntpaprika

Wij vinden de puntpaprika een schitterend product en zijn er dan ook trots op dat wij leverancier zijn van zoveel retailformules. Daardoor komt de puntpaprika nu in vele keukens terecht. Om die reden vinden wij het belangrijk dat mensen een zo eerlijk mogelijk product kunnen kopen. Onze paprika’s zijn maximaal biologisch geteeld en wij hebben respect voor het milieu. Al onze paprika’s worden in duurzame kassen geteeld die zelf elektriciteit opwekken. De elektriciteit die we niet zelf gebruiken leiden we terug in het elektriciteitsnetwerk waardoor huishoudens van elektra kunnen worden voorzien.

Kom in contact met SweetPoint

Als leverancier proberen wij de puntpaprika natuurlijk zo veel mogelijk te promoten. Daardoor werken wij graag samen met service providers, groothandels, foodservice en retail organisaties en komen graag met u in contact. Bent u ook een fan van de puntpaprika en bent u op zoek naar een leverancier die u de beste kwaliteit kan leveren? Belt u dan met SweetPoint op telefoonnummer +31 (0) 174 52 42 71.

Waarom Sweetpoint?

  • ✔ De puntpaprika specialist
  • ✔ Creëert en inspireert
  • ✔ Gezond en duurzaam
Sweetpoint - puntpaprika's

Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht