Puntpaprika specialist
SweetPoint

SweetPoint sluit zich aan bij Coƶperatie DOOR

Uit krachtenbundeling, expertise en efficientie heeft SweetPoint besloten om zich met ingang van 1 januari 2015 aan te sluiten bij Coöperatie DOOR.
Binnen verkoopdochter DOOR Partners B.V. deelt SweetPoint samen met de overige merken dezelfde marktvisie, waarbij de onafhankelijke positie in de markt en product leadership centraal staan.

Per 1 januari 2015 sluiten de telers van SweetPoint zich aan bij Coöperatie DOOR. Zowel DOOR als SweetPoint zijn verheugd over deze ontwikkeling. De Ramiro puntpaprika’s zijn een mooie aanvulling op het bestaande assortiment van trostomaten, aubergines, paprika’s en komkommers.

Met de komst van SweetPoint breidt de groep van productspecialisten binnen Coöperatie DOOR zich verder uit. Zo voorzien we klanten van een nog breder assortiment aan vruchtgroente van hoogwaardige kwaliteit. Bij de verkoopdochter DOOR Partners kan men al terecht voor de merken Prominent, Purple Pride, Green Diamonds en PapriCo.

 

Gedeelde marktvisie

SweetPoint deelt dezelfde marktvisie, waarbij de onafhankelijke positie in de markt centraal staat. Met deze stap werkt Coöperatie DOOR verder aan een intensieve samenwerking tussen productspecialisten en partners in de keten. We willen niet alleen uitblinken in kwaliteit, maar ook in onze aanpak. Dit blijkt ook uit de gekozen strategie. Door te gaan voor ‘Product Leadership’ focussen we ons op productvernieuwing en is er veel aandacht voor marketing.

De SweetPoint producten worden straks verkocht via DOOR Partners BV, onder leiding van:

Verkoopleider Herman Burger
Verkoop Edwin van Oosten
Marketing & Communicatie Marja Vijverberg 

                  

Contact ons